Αυτοί είναι οι ένοικοι του Metropolis Mall

Με πυρετώδεις ρυθμούς προχωρούν οι κατασκευαστικές εργασίες του Metropolis Mall, το άνοιγμα του οποίου αναμένεται εντός καλοκαιριού.

Το νέο εμπορικό κέντρο της Λάρνακας θα έχει συνολική έκταση 39.000 τ.μ. και θα περιλαμβάνει συνολικά 138 καταστήματα, ανάμεσά τους υπεραγορά, καταστήματα ρούχων, food court, παιδότοποι και 1.450 χώροι στάθμευσης.

Η κατασκευή και η λειτουργία του Metropolis Mall αναμένεται να συμβάλει στη δημιουργία έως και 1.000 θέσεων εργασίας, συνεισφέροντας σημαντικά στην τοπική οικονομία της Λάρνακας, αλλά και την κυπριακή οικονομία.

Γνωστά και νέα brands
Σημαντική παρουσία στο Metropolis Mall θα έχει ο Όμιλος SAYWEAR, με το μεγαλύτερο κατάστημα Zara στην Κύπρο, το οποίο θα εκτείνεται σε δύο ορόφους.

Εκτός από το Zara, παρουσία στο εμπορικό κέντρο θα έχουν επίσης και τα υπόλοιπα brands της Inditex, τα οποία αντιπροσωπεύει στην Κύπρο ο Όμιλος SAYWEAR ανάμεσά τους το Zara Home, το Pull & Bear, το Bershka, το Oysho και το Massimo Dutti.

Την παρουσία του στο Metropolis Mall έχει κλειδώσει το Symeonides Group, με τα καταστήματα Marks & Spencer, Mothercare και Costa Coffee.

Συμφωνία έχει συναφθεί με τον Όμιλο Mallouppas & Papacostas για τα καταστήματα Stradivarius, Mango, Intimissimi, Calzedonia και Tezenis.

Στο εμπορικό κέντρο της Λάρνακας θα βρίσκονται ακόμα τα καταστήματα Beauty Line, Holland & Barrett, Yves Rocher και Selekt Beauty έπειτα από συμφωνία με την C.A. Papaellinas.

Εξάλλου, στο Metropolis Mall θα βρίσκονται και τα brands MAC και Inglot της Costas Papaellinas Organization.

Στο Metropolis Mall θα στεγάζονται επίσης οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι πραγματοποιούνται επαφές για την κάθοδο στην Κύπρο νέων brands, τα οποία εξέφρασαν ενδιαφέρον για άνοιγμα καταστημάτων στο νέο mall.

Πράσινο εμπορικό κέντρο
Οι ιδιοκτήτες του Metropolis Mall στοχεύουν στη δημιουργία ενός φιλικού προς το περιβάλλον και στην οικογένεια εμπορικού κέντρου, με μεγάλους χώρους πρασίνου, πεζόδρομους και λωρίδες ποδηλάτων.

Αυτές οι περιοχές, όπου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν, θα περιλαμβάνουν σιντριβάνια, εξοπλισμό για παιχνίδια και μεγάλα δέντρα.

Σημειώνεται ότι οι χώροι εστίασης (food court) θα έχουν εξωτερικές βεράντες με πρόσβαση σε χώρους πρασίνου.

Τα νέα καταστήματα θα υποδεχθούν τους επισκέπτες τους το καλοκαίρι του 2021.

Source: InBusiness

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites