Τα Public προσφέρουν την απόλυτη Black Friday εμπειρία!

Με εγγύηση χαμηλότερης τιμής και αμέτρητα προϊόντα από τη γκάμα τους τα Public φέρνουν την πιο ξεχωριστή Black Friday!

Η μεγαλύτερη Black Friday είναι γεγονός. Τα Public φέρνουν φέτος σε όλους την πιο ξεχωριστή και δυναμική ημέρα super Black Friday προσφορών!

Η αλυσίδα καταστημάτων προϊόντων τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και πολιτισμού που έχει συνδεθεί με την αγαπημένη ημέρα των καταναλωτών είναι έτοιμη να υποδεχτεί το κοινό στα καταστήματά της διαθέτοντας αμέτρητα προϊόντα σε Black Friday τιμές.

Εάν ενδιαφέρεσαι για τηλεοράσεις, smartphones, laptops, μικροσυσκευές, wearables και πολλά άλλα προϊόντα, μην χάνεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις τις μοναδικές προσφορές!

Απλώς επισκέψου ένα από τα καταστήματα Public που βρίσκονται σε όλη την Κύπρο από αύριο Παρασκευή 26 Νοεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 28 Νοεμβρίου και απέκτησε πρόσβαση στις επιλογές από τα αγαπημένα σου προϊόντα και brands. Οι Black Friday προσφορές θα ισχύουν μόνο για τα φυσικά καταστήματα γι’ αυτό προετοιμάσου κατάλληλα!

Όσοι επισκεφθούν τα 2 νέα concept store μας σε Λάρνακα (Metropolis Mall) και Λεμεσό (My Mall) θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν για πρώτη φορά ανάμεσα στις μεγάλες οικιακές συσκευές όπως πλυντήρια, ψυγεία, στεγνωτήρια, φούρνους, κλιματιστικά και όσα χρειάζονται για να καλύψουν τις ανάγκες κάθε νοικοκυριού.

Μην χάνεις άλλο χρόνο! Πάρε τις προσφορές στα χέρια σου κάνοντας την εγγραφή σου στο newsletter. Η Black Friday είναι εδώ, πιο δυναμική, πιο μεγάλη από ποτέ, με εγγύηση χαμηλότερης τιμής και με την υπογραφή των Public, της αλυσίδας καταστημάτων που συνδέθηκε με το Black Friday στην Κύπρο!

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites