Ζύγισε δεδομένα και ανοίγει πύλες το Metropolis Mall

Δυναμική παρουσία στην αγορά από την πρώτη ημέρα επιδιώκει η διεύθυνση του πρώτου εμπορικού κέντρου της Λάρνακας, που όρισε την ημερομηνία λειτουργίας του Metropolis Mall στο τέλος Ιουλίου, λαμβάνοντας υπόψη την επιδημιολογική κατάσταση και τις χαλαρώσεις των μέτρων.

Μετά τις απανωτές αναβολές της έναρξης της λειτουργίας του λόγω πανδημίας, το νέο εμπορικό κέντρο, εκτός απροόπτου, θα ανοίξει τις πύλες του στις 29 Ιουλίου.

Ο ελληνικής καταγωγής επενδυτής Κυριάκος Αναστασιάδης, ιδρυτής του ομίλου Όμιλο Acsion ο οποίος δραστηριοποιείται στην Νότιο Αφρική, ευελπιστεί ότι η Κύπρος οδηγείται στην πλήρη κανονικότητα και τα επιδημιολογικά δεδομένα που θα επιτρέπουν τη μαζική προσέλευση εντός των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του εμπορικού κέντρου.

Διευθετήσεις για μεταφορά τουριστών

Όπως πληροφορείται η StockWatch εκ μέρους της διεύθυνσης του εμπορικού κέντρου, στον καθορισμό της ημερομηνίας λήφθηκε υπόψη η εξομάλυνση των μετακινήσεων μέσω αεροδρομίων, δεδομένου ότι το Mall βρίσκεται σε τουριστική πόλη και ότι αρκετοί αντιπρόσωποι εταιρειών θα επιθυμούσαν να παραβρίσκονται στην έναρξη της λειτουργίας του εμπορικού κέντρου.

Σύμφωνα με τη διεύθυνση, γίνονται διαδικασίες εύκολης πρόσβασης και μεταφοράς τουριστών με τοπικές γραμμές λεωφορείων, καθώς και συμφωνίες με ταξιδιωτικούς  αντιπροσώπους.

Τι περιλαμβάνει το εμπορικό κέντρο

Το νέο εμπορικό κέντρο συνολικής έκτασης 39.000 τ.μ., θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, υπεραγορά, καταστήματα ειδών ένδυσης και υπόδησης για όλους, παιδικό ρουχισμό, παιχνίδια, είδη για το  σπίτι, ηλεκτρονικά  gadgets, accessories, υπεραγορά, φούρνο, εστιατόρια  γρήγορης  εξυπηρέτησης, καφετερίες, τζελατερίες, υπηρεσίες όπως περίπτερο, τράπεζα, κομμωτήριο  και παιδότοπους, καθώς  και 1.450 χώρους στάθμευσης.

Το εμβαδόν των εμπορικών καταστημάτων και του food court αγγίζει τα 29.000 τ.μ.

Την παρουσία τους στο Metropolis Mall έχουν ήδη κλειδώσει και ετοιμάζουν τα καταστήματά τους για να υποδεχτούν το κοινό, ο Όμιλος SAYWEAR, ο Symeonides Group, ο Όμιλος Mallouppas & Papacostas, η C.A. Papaellinas, η Costas Papaellinas Organization και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

Επίσης, ορισμένα καταστήματα στο εμπορικό κέντρο, θα είναι τα μεγαλύτερα του νησιού, σε τετραγωνικά μέτρα εμβαδού, όπως  το Zara και Public.

Παράλληλα, θα φιλοξενούνται εμπορικές επωνυμίες όπως  το ΚΙΚΟ ΜΙLANO, KIABI, ΧΙΜΙ VOQUE, Pow the shop που δεν υπάρχουν σε άλλα  malls.

Ο εξωτερικός χώρος θα είναι εμπλουτισμένος με πέραν των 700 νέων  δέντρων που έχουν φυτευτεί, ενώ έχουν φτιαχτεί πεζοδρόμοι και ποδηλατοδρόμοι περιμετρικά.

Το  Mall είναι μονοεπίπεδο και  έχει  6 διαφορετικές  εισόδους και  πρόσβαση από και προς το εμπορικό κέντρο, κάτι που εκτιμάται ότι συμβάλλει στην  αποφυγή συνωστισμού και  κίνησης, καθώς και εύκολης πρόσβασης  για  ανθρώπους και οικογένειες με κινητικές  δυσκολίες.

Διαθέτει  επίσης,  παιδότοπο,  στεγασμένους  χώρους  εστίασης  και  τραπεζοκαθίσματα  εσωτερικά και εξωτερικά.

Τα brands που κλείδωσαν στο Metropolis Mall

Πιο κάτω καταγράφονται ορισμένα από τα brands που θα έχουν παρουσία στο Metropolis Mall.

Υπεραγορά:

Alpha Mega Supermarket, Athienitis Nuts

Χώροι εστίασης/Food services:

Aldente, TGI Fridays, JailBird, Paul, Café Nero, Verde, Burger King, Milk & Honey, Taco Bel, Umami Sushi, Oriana, Alati Piperaki, KFC, McDonald’s, Zorbas, Starbucks, Costa Coffee

NN Da Vinci Café, NN Da Vinci Gelateria

Υπηρεσίες/Τεχνολογία

Public, Cyta, Epic, iStorm, Phonehouse, Fix 2 Go

Τράπεζα  Κύπρου

The Mall Kiosk Nespresso, IQOS

Home Décor/ Ήδη σπιτιού

Gevorest, La Maison, Zara Home

Μόδα/ένδυση/υπόδηση

Marks & Spencer, Kiabi, Mango, Stradivarius, Oysho, Zara, Pull & Bear, Bershka, Massimo Dutti, Chrysanthou Shoes, Shoe Box, United Colors of Benetton, Mothercare, Accessories, Sugarfree, Call It Spring,

Conelle, Toi Moi, Attrativo, Tezenis, Crocodile Tsakiris Mallas, Triumph

Jack & Jones, Aldo, Ioannou Shoes, Ecco Shoes, Calliope, Intimissimi

Calzedonia, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Navy & Green,
Izar, Domenikos Boutique, Sketchers, Marasil, Kiss Boutique, Fox Kids

Sports wear/ Αθλητικά είδη

Athlokinisi, Intersport, Prive Sports, Adidas, Famous Shoes

Kοσμήματα/Oπτικά/ Accessories/Gifts

Swarovski, Lepus, POW the Shop, Ximi Vogue, Jewels & Jems, You & Me Jewellery, OJO Sunglasses, Grand Optical, Opticana, Kyrsof

Ψυχαγωγία

Players Arians Family Entertainment

Ομορφιά/ Beauty & Health

Beauty Line, Selekt Beauty, MAC, NYX + Trends, Dust & Cream,
Kiko Milano, Perfect U, Refan, Ambiance Elements, Inglot,
Korres, Beauty Bar + Travel Stories, Holland & Barrett

Kομμωτήριο Hairspray

Source: Stockwatch

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites