Διαδρομή Αγάπης 2022

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» διοργανώνει την ετήσια «Διαδρομή Αγάπης» μεταξύ 16-20 Μαρτίου 2022.

Ο στόχος της πενθήμερης  πορείας μοτοσικλετιστών είναι διπλός: η ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από τα πολλαπλά προβλήματα του παιδικού καρκίνου και η οικονομική ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου του «Ένα Όνειρο Μια Ευχή». Παράλληλα οι εθελοντές μοτοσικλετιστές θέλουν να περάσουν το δικό τους μήνυμα: αγάπη για το σωστό μοτοσικλετισμό και αγάπη για τον πάσχοντα συνάνθρωπο.          

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή, 16,17,18 Μαρτίου, η πορεία θα καλύψει σχολεία και το Σάββατο και την Κυριακή, 19 και 20 Μαρτίου, Δήμους και Κοινότητες σε όλες τις επαρχίες. Η πορεία διεξάγεται με τη συνεργασία δικυκλιστών της Ομάδας «Ζ» της Αστυνομίας.

Η επίσημη εκκίνηση της Διαδρομής Αγάπης θα δοθεί από τον Αρχηγό Αστυνομίας κ. Στέλιο Παπαθεοδώρου, το Σάββατο, 19 Μαρτίου, στις 8.30 το πρωί, από το Δημοτικό Χώρο Στάθμευσης, στην Τάφρο Ντ’ Αβίλα, στη Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια της «Διαδρομής Αγάπης» οι μοτοσικλετιστές και οι εθελοντές του «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» θα σταθμεύουν σε πόλεις και χωριά, όπου εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Εκκλησίας, συνεργατικών ιδρυμάτων, σωματείων, εταιρειών καθώς και άτομα, θα μπορούν να κάνουν τις εισφορές τους σε εντεταλμένα μέλη του Συνδέσμου.   

Όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε το χαμόγελο στα πονεμένα πρόσωπα των μικρών μας συνανθρώπων που υποφέρουν. Κανένα όνειρό τους να μην είναι άπιαστο.    

Για πληροφορίες στα τηλέφωνα: 22311277, 99448723. 

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites