Το Εργαστήρι των Χριστουγέννων της Altius Insurance ζωντανεύει τον κόσμο των παιχνιδιών σε 3 εμπορικά κέντρα της Κύπρου και στηρίζει το ίδρυμα “Μικροί Ήρωες”

Από τις 15 μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου, η  Altius Insurance ανοίγει την πόρτα στη μαγεία των γιορτών και ζωντανεύει τον κόσμο των παιχνιδιών με το ολόδικό της Εργαστήρι των Χριστουγέννων, που φιλοξενεί πολλές δραστηριότητες και ένα Χριστουγεννιάτικο Trivia αφιερωμένο στο ίδρυμα “Μικροί Ήρωες”.  

Το Εργαστήρι των Χριστουγέννων θα επισκεφθεί τα εμπορικά κέντρα Kings Avenue Mall  (15/12 – 18/12), Mall of Cyprus (19/12 – 23/12)  και Metropolis Mall (27/12 – 29/12), για να μεταδώσει το κλίμα της εποχής σε μικρούς και μεγάλους.

Το Εργαστήρι μεγαλώνει τη χαρά της γιορτής φιλοξενώντας τον φωτογράφο της Altius Insurance για μαγικές φωτογραφίσεις,  το κουκλοθέατρο  “Οι Μπότες του Άγιου Βασίλη” από την ομάδα “Uncover Masks” και το χριστουγεννιάτικο παραμύθι “Ο Χιονάνθρωπός μου” με την Άντρη Αγγελίδου (επιμέλεια Κατερίνα Χριστοφίδου).

Στην πιο ζεστή μεριά του Εργαστηρίου, η Altius Insurance μοιράζεται με το κοινό το παιχνίδι “Χριστουγεννιάτικο Trivia” μέσα από το οποίο προσφέρει απλόχερα την αγάπη και τη στήριξη της στο ίδρυμα “Μικροί Ήρωες”. Με κάθε συμμετοχή στο παιχνίδι, το κοινό συμβάλλει στην προσπάθεια της Altius Insurance να στηρίξει το σημαντικό έργο του ιδρύματος. Επιπλέον, χαρίζει δωράκια στους φίλους των Χριστουγέννων που απαντούν σωστά σε 7 ερωτήσεις, και προσφέρει σε όλους τους συμμετέχοντες δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση για  1 από τα 3 διπλά αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή για Αθήνα και εκπτωτικά κουπόνια για συγκεκριμένα ασφαλιστικά προϊόντα της Altius Insurance.

Αυτές τις γιορτές, η Altius Insurance ζωντανεύει στο Εργαστήρι της τον κόσμο των παιχνιδιών σε 3 εμπορικά κέντρα της Κύπρου, με στόχο να στηρίξει το ίδρυμα “Μικροί Ήρωες” και να μεταφέρει το διαχρονικό μήνυμα της γιορτής που δεν είναι άλλο από την αγάπη.

*Για τις ώρες και μέρες των δράσεων και το ωράριο λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Εργαστηρίου, παρακαλώ συμβουλευθείτε το συνημμένο πρόγραμμα.

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites