Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας: Εκπληκτικές επιλογές δώρων μόνο στο Public

Την Κυριακή 8 Μαΐου η μέρα είναι αφιερωμένη στις μητέρες, ένα πρόσωπο αγαπημένο και αναντικατάστατο στις ζωές μας! Στις μαμάδες χρωστάμε τόσα πολλά και συνεπώς δεν μπορούμε να τις ξεχάσουμε αυτή τη μέρα, γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που με τις σκανδαλιές και τις αταξίες μας, τους δημιούργησαν αρκετούς πονοκεφάλους!

Ένα μπουκέτο με μυρωδάτα λουλούδια ή μια κάρτα με γλυκά λόγια και ωραίες ευχές είναι σίγουρα αρκετά για να της δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας και να την κάνουμε να χαμογελάσει. Η χαρά της όμως θα διπλασιαστεί αν της χαρίσουμε ένα όμορφο και πρωτότυπο δώρο!

Μάνα, μητέρα, μαμά, όπως κι αν την αποκαλείς, ήταν πάντα εκεί για σένα, σε κάθε μικρή ή μεγάλη στιγμή της ζωής σου! Γι’ αυτό το Public, δημιούργησε για σένα μία σειρά από επιλογές δώρων για να ζήσει ξεχωριστά την ιδιαίτερη αυτή μέρα, εκφράζοντας της μ’ αυτό τον τρόπο την απέραντη αγάπη που νιώθουμε γι’ αυτήν!

Στα Public θα βρεις αμέτρητες επιλογές δώρων που θα λατρέψει η μαμά, όπως Personal Care, Βιβλία, Laptops & Tablets, Smartphones & Gadgets, καθώς και μεγάλη ποικιλία από Μικροσυσκευές.

Ευχαριστείστε την μητέρα σας και δείξτε της την αγάπη σας, με μοναδικά δώρα από τη πλούσια γκάμα προϊόντων που διαθέτουν τα φυσικά καταστήματα Public, αλλά και η online σελίδα Public.cy.

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites