Η νέα συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022 των Havaianas μόλις έφθασε στα Travel Stories!

Και αυτό το καλοκαίρι τα Travel Stories φέρνουν τις αγαπημένες σε όλους σαγιονάρες HAVAIANAS, ιδανικές για την κάθε εξόρμηση, την παραλία ή την καλοκαιρινή βόλτα. 

Η νέα συλλογή Άνοιξη – Καλοκαίρι είναι σχεδιασμένη για να σας μεταφέρει, με καλοκαιρινή διάθεση, στους πιο εξωτικούς προορισμούς!

Στα Travel Stories θα βρείτε μοναδικά σχέδια για τη γυναίκα, τον άντρα αλλά και με αγαπημένους ήρωες για τους μικρούς μας φίλους!  Η τεράστια γκάμα των Havaianas στα Travel Stories ήρθε για να καλύψει κάθε στυλ, γούστο αλλά και ηλικία.  Βρείτε σχέδια με glitters, πολύχρωμα ή μονόχρωμα, με ρίγες και σχέδια αλλά και σε minimal αποχρώσεις πάντα με την εξαιρετική ποιότητα που προσφέρει το brand Havaianas.

Επίσης, τα Travel Stories φέτος έχουν προσθέσει στη γκάμα τους την εντυπωσιακή σειρά Havaianas Pride που είναι ειδικά σχεδιασμένη στα χρώματα του ουράνιου τόξου, σύμβολο της κοινότητας LGBTQ+, εκφράζοντας έτσι το αίσθημα της αποδοχής και της ανεκτικότητας σε κάθε άνθρωπο ανεξάρτητα από το φύλο ή την σεξουαλική του προτίμηση.

Βρείτε την μεγάλη ποικιλία των Havaianas στα καταστήματα Travel Stories σε Mall of Cyprus, Nicosia Mall, Μy Mall και Metropolis Mall και ετοιμαστείτε για το καλοκαίρι που έρχεται!

Travel Stories – Everything On the Go!

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites