Ζήσε τον Βαλεντινο με τον δικό σου τρόπο στα Public!

Μπορεί ο Φεβρουάριος να είναι ένας από τους πιο παγωμένους μήνες, παρόλα αυτά φιλοξενεί μια από τις πιο ζεστές και τρυφερές γιορτές, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και εσύ καλείσαι να την ζήσεις όπως σου αξίζει!

Η μέρα των ερωτευμένων πλησιάζει και παρόλο που έχεις οργανώσει το τέλειο δείπνο καθώς και το τι θα φορέσεις για αυτή την ξεχωριστή μέρα που θα περάσεις με το ταίρι σου, εντούτοις κάτι σημαντικό φαίνεται να έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα… αυτό φυσικά δεν είναι άλλο από το δώρο που θα επιλέξεις για να χαρίσεις στο αγαπημένο σου πρόσωπο.

Στο Public.cy, o έρωτας περνάει από το καλάθι σου, αφού με ενα κλικ μπορείς εύκολα να βρεις αμέτρητες επιλογές στα πιο πρωτόπυπα και αγαπημένα δώρα. Αν πάλι προτιμάς να δεις από κοντά το δώρο που θα διαλέξεις να πάρεις, μπορείς να επισκεφτείς ένα από τα φυσικά καταστήματα Public και να επιλέξεις ανάμεσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων, το τέλειο δώρο που θα ενθουσιάσει το έτερον σου ήμισυ.

Οι επιλογές λοιπόν στα PUBLIC είναι αμέτρητες! Από βιβλία, επιτραπέζια παιχνίδια, κινητά, υπολογιστές ή tablet, gadgets και wearables, προϊόντα gaming, ηλεκτρικές συσκευές για το σπίτι, φωτογραφικές μηχανές και πολλά άλλα που σίγουρα θα καταπλήξουν ακόμη και αυτούς με τα πιο απαιτητικά γούστα.

Και φέτος, όλα τα δώρα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι στο Public.cy.

Για προσφορές, νέα και έμπνευση για το επόμενο δώρο από από τα Public, ακολουθήστε τις σελίδες:

IG: public_cyprus

Facebook: @PublicCyprus

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites