Εγκαινια Metropolis Mall  Λαρνακα

Τα επίσημα εγκαίνια του πραγματοποίησε το Metropolis Mall στη Λάρνακα την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022, ακριβώς ένα χρόνο μετά την λειτουργία του, γιορτάζοντας παράλληλα και τα πρώτα του γενέθλια.

Παρουσία της Προέδρου της Βουλής κ. Αννίτας Δημητρίου, του Μητροπολίτη Κιτίου κκ Νεκτάριου, του Δημάρχου της Λάρνακας κ Ανδρέα Βύρα, του Πρόεδρου του Συμβουλίου ΕΒΕΛ Λάρνακας κ. Σταύρο Σταύρου, προσωπικοτήτων της Κύπρου, ιδιοκτητών καταστημάτων, συνεργατών και εκπροσώπων των ΜΜΕ πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση μεσα σ’ ενα απόλυτα εορταστικό κλίμα. 

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Συμβουλίου ΕΒΕΛ Λάρνακας κ. Σταύρου επισήμανε ότι πρόκειται για ένα έργο κόσμημα που ήρθε και έδωσε πνοή και ανάπτυξη στην επαρχία Λάρνακας.

Ο κ. Δημήτρης Θωμά International Development Director της εταιρείας Acsion Limited ανέφερε ότι είναι πολύ αισιόδοξοι για το μέλλον της επαρχίας Λάρνακας χωρίς να κρύψει τον ενθουσιασμό του που συμμετέχουν στην μεγάλη ανάπτυξη της πόλης κάνοντας αρχή και με το Metropolis Mall και δημιουργώντας 1500 νέες μόνιμες θέσεις εργασίας.

Με περισσότερα από 700 δέντρα και φυτά στους εξωτερικούς χώρους του εμπορικού κέντρου και με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών καθώς και με τους εξωτερικούς παιδότοπους και τους χώρους πρασίνου, δίκαια παίρνει το

τίτλο του πιο πράσινου Εμπορικού κέντρου της Κύπρου με επίκεντρο την οικογένεια.

Μετά το τέλος των ομιλιών ακολούθησε μουσική, κοκτέιλ και αναμνηστικά δώρα καθώς και  το κόψιμο της πρώτης  τούρτας γενεθλίων για τον πρώτο  χρόνο λειτουργίας  για τους προσκεκλημένους.

Η Acsion Limited  έχει στα πλάνα την δημιουργία νέων έργων κοντά στο Metropolis Mall όπου και θα ανακοινωθούν σύντομα. Εξετάζονται επίσης και άλλες επενδυτικές ευκαιρίες στο νησί.

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites