Δ. Θωμά: Και άλλες επενδύσεις μετά το Metropolis Mall

Το νέο εμπορικό κέντρο στη Λάρνακα ανταπεξήλθε στις προκλήσεις και άνοιξε χθες τις πόρτες του για το κοινό. Πλήθος κόσμου επισκέφθηκε το Metropolis Mall, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και απολαμβάνοντας τη νέα εμπειρία αγορών.

Ο Δημήτρης Θωμά, International Business Director του Metropolis Mall, μιλώντας αποκλειστικά στο InBusinessNews έστειλε το δικό του μήνυμα καλωσορίσματος του κοινού, τονίζοντας τη σημασία που έχει για την Λάρνακα η μεγάλη αυτή επένδυση.

Επιτέλους η Λάρνακα απέκτησε το δικό της εμπορικό κέντρο, το Metropolis Mall είναι γεγονός. Θα θέλαμε ένα δικό σας πρώτο σχόλιο…

Πρώτα απ’ όλα, θα ήθελα να καλωσορίσω όλους στο νέο μας mall, να έρθουν να το απολαύσουν. Αναμένουμε καλά πράγματα. Περιμέναμε αρκετό καιρό να ανοίξουμε αυτό το mall και πιστεύω ότι θα πάμε πάρα πολύ καλά.

Ξεκινάτε σε μια περίοδο πολύ δύσκολη λόγω της πανδημίας. Ποιες ήταν οι βασικές προκλήσεις που είχατε να αντιμετωπίσετε;

Οι βασικές προκλήσεις ήταν σίγουρα οι καθυστερήσεις που αντιμετωπίσαμε λόγω, είτε υλικών είτε καταστημάτων, που κάπως παγώσανε τα πλάνα τους να ανοίξουν νέα καταστήματα. Αλλά πιστεύω ότι τα ξεπεράσαμε αυτά. Ήδη υπάρχει αρκετή αισιοδοξία, τόσο από τους ενοικιαστές όσο και από τον κόσμο γενικότερα. Και πιστεύω ότι απ’ εδώ και πέρα, εφόσον άνοιξε, θα πάει καλά το mall. Για εμάς το δύσκολο ήταν να φθάσουμε στο σημείο να ανοίξουμε. Τώρα που ανοίγουμε και μετά, πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ καλά.

Τι σημαίνει για τη Λάρνακα, και δη για τους καταναλωτές, ένα εμπορικό κέντρο στην πόλη; 

Πιστεύω ότι αυτό το έργο για τη Λάρνακα είναι πολύ σημαντικό γιατί πρώτον θα δυναμώσει τη Λάρνακα ως πόλη, που μέχρι τώρα δεν είχε εμπορικό κέντρο και αναγκαστικά οι κάτοικοί της, αν ήθελαν να έχουν ένα σημαντικό shopping experience, πηγαίναν πιο πολύ στη Λευκωσία και στη Λεμεσό. Με το να ανοίξουμε αυτό το mall εδώ, κρατάμε τον κόσμο της Λάρνακας στην πόλη του, αλλά όχι μόνο. Φέρνουμε κόσμο και από άλλες επαρχίες λόγω της ιδανικής τοποθεσίας του mall και της άριστης πρόσβασης που παρέχει. Περιμένουμε να φέρουμε κόσμο και από την ελεύθερη Αμμόχωστο και από τη Λευκωσία και από τα χωριά ανάμεσα σε Λευκωσία και Λάρνακα και από τη Λεμεσό, αλλά και τους τουρίστες που περνάνε από το αεροδρόμιο και τη Λάρνακα γενικότερα.

Ποιο είναι το μήνυμά σας στο κοινό και ποια τα σχέδια σας, τόσο για το τέλος του 2021 όσο και για το 2022;

Το μήνυμά μας είναι να είμαστε όλοι πάντα αισιόδοξοι. Να έρθετε να απολαύσετε αυτό το mall, που είναι διαφορετικό από τα άλλα malls που έχετε ζήσει εδώ στην Κύπρο, σας το εγγυώμαι εγώ. Ο στόχος μας για το 2021 είναι να επενδύσουμε κι’ άλλο, και στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Έχουμε και άλλα οικόπεδα εδώ που θέλουμε να αξιοποιήσουμε ως εταιρεία, που θα συμπληρώσουν και αυτό το έργο που έχουμε ξεκινήσει εδώ. Και με το καλό να πιαστεί το mall, αυτό θέλουμε.

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites