Περισσότερα απ’ όσα φαντάζεστε

απολαύσετε το Metropolis Mall!

Trending

Καλώς ήλθατε στο Metropolis Mall στην Λάρνακα

Καλώς ήρθατε στο Metropolis mall στην Λάρνακα!

Σε ένα κομβικό σημείο της πόλης μας, με εξαιρετική πρόσβαση από την ευρύτερη περιοχή αλλά και τα γύρω χωριά, το Metropolis Mall αναπτύσσεται σε +30.000 m² και φιλοδοξεί να γίνει ο απόλυτος προορισμός αναψυχής και αγορών στην Λάρνακα.

Με γνώμονα την διευκόλυνση των αγορών αλλά και την κάλυψη όλων των αναγκών σας σε μια τοποθεσία, το METROPOLIS Mall @Larnaca  είναι ένα Εμπορικό και Lifestyle Centre σε ένα μόνο επίπεδο, με δωρεάν WIFI και μοναδική αισθητική.

Επιθυμία μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση σας! Με την προσεκτική επιλογή των 135 καταστημάτων μας, φέρνουμε κοντά σας μεταξύ άλλων, μεγάλα καταστήματα  μόδας, ανεξάρτητα καταστήματα και επώνυμες boutiques, χώρους ψυχαγωγίας, μοντέρνα εστιατόρια και καφετέριες, υπεραγορά, αλλά και παιδική χαρά.

 Η τοπιοτέχνηση και φύτευση 700 δέντρων στους κήπους και στους χώρους στάθμευσης του Metropolis Mall, αλλά και οι πεζοδρόμοι και ποδηλατόδρομοι που δημιουργήθηκαν δείχνουν πως η το νέο Metropolis Mall νοιάζεται για την πόλη, το περιβάλλον αλλά και την ποιότητα ζωής μας.

Απολαύστε λοιπόν ένα φιλικό και ασφαλή χώρο, περιηγηθείτε και …

Περισσότερα  από ότι  μπορείτε να φανταστείτε.

Τελευταίες ειδήσεις & εκδηλώσεις

Παρουσιάζουμε το METROPOLIS Mall @ Larnaca, το νεότερο ορόσημο στη Λάρνακα!

Αναπαραγωγή Βίντεο

Συνδεθείτε μαζί μας

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Instagram Feed

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites